04 de desembre, 2014

Nota de premsa: Presentació de la Candidatura Unitària d’Esquerres




Fa mesos que des dels nuclis locals del Procés Constituent, EUiA i la CUP, així com persones a títol individual, estem treballant per construir un espai de confluència entre els diversos sectors de l’esquerra transformadora del Vendrell. Al llarg de diverses assemblees obertes hem sumat els esforços i les sinergies suficients per posar la primera pedra a un projecte que, més enllà d’esdevenir una coalició electoral, es vol postular com un moviment social i polític amb força a les institucions, però per sobretot, al carrer.

És per aquest motiu que el pròxim 12 de desembre, volem presentar oficialment aquest projecte a la ciutadania del Vendrell. Ho farem a través d’un acte que començarà a partir de les 20.00h a la Sala d’Actes del Centre Cívic de l’Estació i en el qual explicarem els plantejaments d’aquesta iniciativa i els objectius que es planteja de cara a les pròximes municipals i més enllà de la política institucional. 

Entenem que aquest és un primer pas sota el paraigua d’aquest nou projecte unitari, però és fruit de molta feina prèvia que ens ha ajudat a construir uns pilars sòlids a partir dels quals poder construir una nova manera d’entendre la política municipal: transparent, democràtica i participativa. Només amb la implicació de tots i totes aconseguirem canviar El Vendrell per fer-ne un municipi millor.

                                              Candidatura Unitària d’Esquerres  
                                                               03/12/2014