02 de febrer, 2009

VALORACIO PLE ORDINARI DEL 26-01-09 COORPORACIO MUNICIPAL DEL VENDRELL


ICV – EUiA El Vendrell va presentar, per registre d’entrada, una proposta de moció a l’Ajuntament del Vendrell sobre la recollida selectiva i la problemàtica del nostre municipi amb aquest servei que gestiona el Consell Comarcal. Concretament, es demanava que es fes un estudi sobre les necessitats del Vendrell en aquest tema, es fes trasllat d’aquest al Consell i se l’instés per tal que donés prioritat a la solució d’aquestes mancances.

Finalment, el grup municipal de CiU va valorar presentar-la en el nostre nom al Ple ordinari que es va celebrar aquest passat dilluns 26 de gener.
Valorem molt positivament que aquest punt hagi estat aprovat per unanimitat de tots els grups polítics, tot i la dinàmica que les sessions del ple venen presentant últimament, cosa que demostra que el problema és real i preocupant.

La problemàtica i el tema que tracta la moció és prou coneguda, i la preocupació de tots el grups, evident. És per això que, malgrat no tenir representació al consistori, hem volgut recollir aquesta preocupació i posar el nostre granet de sorra per resoldre aquest problema que ens afecta a tots els ciutadans del Vendrell.

Ens oferim a l’equip de govern per col•laborar, dintre del nostre marge d’acció, en el que calgui, si així ens ho demanen.

Pel què fa als comentaris realitzats per PxC a la nostra moció, en la seva intervenció van demostrar que utilitzen els plens de forma totalment partidista. Tot i que també votaren a favor de la moció, no varen dir res sobre el seu contingut en si i, fins i tot, van aprofitar-la per fer propaganda de les mocions que en aquest sentit ells havien presentat al Ple.
Se’ns va acusar de falta de comunicació amb la resta dels components de la coalició al Consell Comarcal i el regidor Armengol va assegurar que no entenia aquesta dicotomia.




També ens oferim a atendre els dubtes que presenta PxC i a explicar-los el perquè d’aquesta moció, ja que en un ple on sap que no podem intervenir, fer preguntes d’aquest tipus és fer un brindis al sol perquè sap que no li podem donar rèplica. Considerem que aquesta postura i la intervenció de PxC al Ple va ser joc brut.

A ICV-EUiA El Vendrell treballem pel nostre municipi, independentment dels interessos de partit. Ho fem de baix cap amunt, dintre de la democràcia interna que tenim i que exercim. No tots els partits que estan representats a l’ajuntament poden dir el mateix.

Per nosaltres, el més important és millorar les condicions de vida dels nostres conciutadans, i per això treballem en aquest sentit, independentment de si tenim representació a l’ajuntament o no. Allò important és treballar i resoldre els problemes que tenim a la nostra vila.

Aprofitem per pregar a l’equip de govern que millori els canal de funcionament intern, doncs la nostra proposta anava dirigida a quasi tots els grups politics i pel que ens han dit alguns d’ells no els hi va arribar.

Tornem a mostrar la nostra preocupació per l’evolució i la dinàmica que estan agafant els plens municipals, els quals s’estan convertint en una mena de teatre-bodeville que es fa servir per posar en escena el show electoralista de la majoria de grups, en el que nomes prima el seu interès partidari o de partit, convertint-los en un espai de publicitat partidista i demagog en el que no s’aprofiten les hores i el dies per fer el que els nostres ciutadans ens han demanat, que treballem per millorar les seves condicions de vida, que per això cobren, i molt bé.

Els hi demanem a tots, fent un símil d’empresa, que es posin les piles per tal de millorar la productivitat dels plens i de les comissions informatives.

Significatiu és el cas de PxC que en aquest últim ple, proposa un altre moció demagoga i redundant en la que demana que es compleixi una ordenança i la llei “presumptament” infringides per persones immigrants. Voldríem fer saber al senyor August, que si es creu que no es compleix la llei, s’ha d’anar al jutjat o a la policia. I si ens referim al cas de la manifestació per Gaza, convocada per l’“Amic” Felipe Martin, on diu es van cometre presumptes delictes, li aconsellem denuncií a aquest senyor a la policia o al jutjat si en té proves d’aquests fets o inclús que demani al seu col•laborador o excolaborador, el senyor Benitez, que també estava a la manifestació les explicacions oportunes. A no ser que aquesta dinàmica de presumpta connivència amb el que fa al senyor Felipe Martin estigui ja presumptament planificada. PxC està destruint la convivència present i futura, i ho està fent des de les institucions democràtiques.

Salut!!
Esquerra Unida i Alternativa EL Vendrell

1 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Ens falta una política humana no com ara que sembla una peli de cine de barrio