30 d’abril, 2007

ICV-EUiA EL VENDRELL, PRESENTA EL SEU PROGRAMA

Yolanda Gonzalez, Alfredo Valdivielso i Enric Carbonell


El dilluns dia 23 d’Abril, la coalició ICV-EUiA del Vendrell va fer públic el seu programa electoral en roda de premsa.

Va intervenir primer, el cap de llista de la coalició, Alfredo Valdivielso, el cual va explicar que el programa electoral tenia com a protagonista els ciutadans, i que ells havien de ser els que decideixin quin model de ciutat volen, reafirmant Aixi el lema de precampanya de la coalició, TU pots canviar les coses.
El mateix Valdivielso va dir que “volem fer públic el nostre programa electoral, per així agafar un compromís amb els ciutadans del Vendrell, per que ICV-EUiA diem el que farem i farem el que diem”.

També es va referir a que “hem de recuperar la credibilitat perduda en la política local, portant l’honestedat i la transparència al ajuntament”, també va tornar a reafirmar-se en que “ICV-EUiA es un projecte independent i amb espai propi, es el vot útil d’esquerres”

Va estar acompanyat de la nº4 de la llista, Yolanda Gonzalez de 31 anys i que treballa a la administració local i del nº2, Enric Carbonell de 58 anys i treballador de FECSA-Endesa des de fa 34, els quals van explicar una part del programa cadascú. Explicar que el programa es dinàmic i obert a mes aportacions que es poden fer arribar mitjançant la pagina:

http://euiaelvendrell.blogspot.com/


Les línies generals del programa son el de aconseguir una Vila sostenible en la que hi ha benestar per a tothom, educació i on la sanitat publica es propera a la gent, socialment justa, solidaria i que treballa per la Pau. Per aconseguir tot això destaquen les següents propostes:



▪ Repensar el model de Vila dins de la discussió del Pla General d’Ordenació Urbana Municipal (PGOUM) i prestar especial atenció a la protecció del litoral. Pla d’Equipaments per al conjunt de la Vila, paral·lel al PGOUM.

▪ Reactivació i aplicació de l’Agenda 21.

▪ Crear el Consell Municipal del Medi Ambient, fent-lo participatiu i fent obligatori un informe del Consell del Medi Ambient previ a qualsevol Pla urbanístic.

▪ Adequar l’increment dels impostos al IPC de l’exercici anterior sense cap altre increment.

▪ Impulsar el Consell Econòmic i Social del Baix Penedès, fent especial esment a l’instalacio d’indústries mediambentalment sostenibles.

▪ Iniaciativa-Esquerra Unida proposarà marcar un mínim d’habitatge social protegit del 50 % al nostre municipi.

▪ Incrementant el suport a totes les associacions que la fomenten des de qualsevol vessant. Volem establir un reglament que sigui transparent i objectiu per tal de impulsar aquestes associacions.

▪ Iniciativa-Esquerra Unida aposta clarament per la escola publica i laica. Proposarem un nou estudi de la zonificacio escolar i la creació de l’oficina municipal d’escolarització.

▪ Replantejar la necessitat de construir mes CAP's amb la funció d’urgències les 24 H dins del nucli urbà i la construcció d’una altre residència de la 3ª Edat.

▪ Radicalitat democràtica, donar impuls real a la participació ciutadana.

▪ Per una vila solidaria i per la Pau, destinar el 1% a projectes de cooperació, agermanament amb al Poble Saharaui i una vila impulsora de la Pau.

▪ Creació del Policia de barri, fent aquest cos, també una unitat d’atenció ciutadana amb formació especifica.

3 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Per definir un bon programa, com molt bé sap la Yolanda (un excel·lent fixatge), s'han de complir dos principis bàsics: racional i normal. Aquestes dues paraules defineixin un programa adaptat a les persones i construït amb el cap sense perdre els peus de vista.

Anònim ha dit...

Tens rao. Jo et puc dir sincerament, que el nostre programa es fruit d'un proces de discusio i debat intern que partint d'un munt d'idees difuses, acababem amb un programa clar, valent i realista, de aplicacio posible, nomes cal la voluntat politica de fer-ho. La Yolanda es un gran fixatge i amb les iddes molt clares, la veritat crec i afirmo que hem fet una bona candidatura i un molt bon equip.

Alfredo Valdivielso
ICV-EUiA El Vendrell

SALUT !!!

Què t'anava a dir ha dit...

Ara comença una nova campanya política fins el 2011. A veure si comenceu a treballar el tema i deixar-vos sentir i que us pugui passar com els vostres companys de Banyeres. Vinga Va que encara queden 4 anys. Salut i República