01 de març, 2014

Temps de protesta, proposta i unitat

El dia 25 de Febrer al Centre Cívic l'Estació mitjançant roda de premsa vam presentar la nostra proposta d'unitat de les esquerres, lluites, moviments socials i veïnals de cara a les properes eleccions municipals de 2015.

Alfredo Valdivielso, Coordinador local, i Enric Carbonel, membre de la Permanent local
Es tracta d'una proposta valenta i generosa, per garantir la representació de les classes populars al consistori vendrellenc. EUiA del Vendrell està disposada a trencar, juntament amb altres representants de l'esquerra política i social, l'históric model bipartidista de CiU i PSC al Vendrell. Fem una crida per articular a la capital del Baix Penedès  un front electoral d'esquerres per a concórrer als comicis, el qual inclou formacions polítiques a més de sindicats i moviments socials.

La proposta que fem és fruit d'un analisi col.leciu de la nostra assemblea, basta en l'experència del treball compartit al Vendrell amb diferents organitzacions, i en concret en els darrers temps, tant amb la CUP com amb ICV. Considerem la nostra proposta com valenta i generosa, i farem tot alló possible per dur-la endavant amb tots aquells amb qui tenim objectius comuns. Sense lideratges i deixant de banda les sigles, és l'hora de caminar junts.

Al següent enllaç podeu trobar el document de proposta - Proposta de Front Electoral




Més info : http://euia.cat/pagina.php?idp=7910