02 de desembre, 2009

L´ultradretana Plataforma x Catalunya s´oposa a que ICV-EUiA del Vendrell presenti una moció sobre finançament local



ICV-EUiA del Vendrell fa la següent valoració del darrer Ple de la Corporació Municipal, centrat en la proposta de moció que la coalició va presentar a l´equip de Govern respecte el finançament local dels ajuntaments:

“La nostre proposta no ha estat recollida i presentada en el nostre nom pel equip de Govern encapçalat pel senyor Benet Jané, responent així a la petició i pressió publica de PxC.

Volem fer especial menció a l´alt grau d´incoherència i cinisme polític demostrat pels dos partits durant el mateix ple i en varis punts de l´ordre del dia, on s´han discutit punts econòmics on l´equip de govern i PxC han reconegut el problema que representa l´actual llei de finançament local.

Per més `inri´, la resta de grups han mencionat el mateix problema econòmic que afecta als ajuntaments tal i com denunciàvem a la nostre proposta de moció. Malgrat això, han decidit no presentar la moció que ICV-EUiA els va fer arribar.

Arran de la nostra proposta han aparegut unes declaracions públiques a Televisió del Vendrell, atribuïdes al partit PxC pressionant a CiU. Davant aquest fet, no podem callar ni callarem malgrat no tinguem representació. No tenir representació no vol dir que no estiguem legitimats per fer propostes i generar dinàmiques politiques al Vendrell”.

La direcció d´ICV-EUiA del Vendrell fa, per tant, la següent resolució en resposta a les paraules de PXC:

1.-Tenim sobrats coneixements de la llei de bases locals i es per això que vam dir que intentaríem que la nostre proposta la presentes algun grup polític amb representació al consistori, començant pel partit que governa la nostre vila.

2.- Demanem una rectificació pública de PxC arran de les acusacions que ha fet a la nostra coalició, dubtant de la condició democràtica dels nostres afiliats, amics i per extensió directe dels nostres votants. Som i ens sentim hereus de molts companys i de moltes lluites, que abans que nosaltres, quan encara no hi havia democràcia, ja lluitaven per les llibertats i la democràcia a la nostra nació davant dels que ara es disfressen de falsos demòcrates.

3.- No acceptem lliçons de democràcia d´un partit que ha nascut a l´ombra d´un franquista i membre de la més rància extrema dreta espanyola, per molts regidors que obtinguin en les eleccions municipals.

4.- ICV-EUiA no renuncia ni renunciarà mai a fer política per millorar les condicions de vida dels ciutadans del Vendrell, des de les institucions o fora d´elles. Farà servir tots els mitjans al seu abast per aconseguir-ho. Continuarem treballant per millorar la cohesió social a la nostre vila i per avançar cap a la transformació de la nostre societat, carregada de prejudicis i injustícia, cap a una societat lliure on imperin els valors de justícia i igualtat social, sempre amb la voluntat de servei cap els ciutadans del Vendrell.

En representació d´ICV-EUiA El Vendrell, signa Alfredo Valdivielso Romero.

1 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Aixo es participacio ciutadana. tu participes, pero jo passo de tu.