01 d’abril, 2008

Resolució suport ABG-EPM Altafulla


Volem mostrar el nostre suport als companys de l’Alternativa Baix Gaia d’Altafulla i al seu alcalde Francesc Farre davant de la moció de censura presentada per el PSC- PP i tres grups independents per el proper 7 d’Abril i propiciada per el trànsfuga Alejandro Francino Marcos elegit a les llistes de ABG-EPM.


Per això qualifiquem aquesta moció d’impresentable i fastigosa, amb l’única intenció dels que la presenten d’accedir al govern d’Altafulla per la porta del darrera i sense respectar la voluntat popular, reflexada a les eleccions municipals del 2007.

Reclamen des de la nostre modèstia, però amb la veu ben alta, a les direccions nacionals del PSC i del PP que respectin i facin efectiu el Pacte Nacional Antitransfuguisme signat el 7 de juliol de 1998 i renovat el 23 de maig de 2006 per PSOE, PP, IU, CDC, UDC, PNV, ICV, BNG, ERC, EA, CC, UV i PAR.

Reclamem també al trànsfuga Alejandro Francino Marcos que retorni l’acta de regidor que va obtenir com a candidat d’ABG-EPM.

Encoratjar els companys i companyes d’ABG-EPM a seguir treballant en la seva impecable tasca en defensa de la gent d’Altafulla i el seu territori, sent vigilants perquè aquest canvi de govern no obri la porta a requalificacions urbanístiques que signifiquin ingressos extraordinaris per a uns pocs davant dels interessos de la majoria.
EUiA El Vendrell