29 de gener, 2008

Valoració sessió plenària Ajuntament del Vendrell 24-01-08

ICV-EUiA El Vendrell

Des de ICV-EUiA del Vendrell fem la següent valoració:

Aquest darrer ple ha servit per tornar a ratificar el pacte de govern no declarat, CiU, PP, PxC. El Govern de CiU es recolzat per PP y PxC en els temes de major calat e interès. Així va quedar demostrat al ser ratificats els pressupost del la corporació pel 2008.
El equip de Govern de CiU a aprovat finalment uns pressupostos que sobre el paper son ambiciosos i es poden complir amb els ingressos que tindrà l’ajuntament, però to això es sobre el paper.

Es preocupant per nosaltres, veure que per poder complir amb els ingressos, el Govern del Vendrell fa una aposta clara i decidida per continuar desenvolupant el model expansionista de creixement de la nostra vila, apostant per obtenir molts ingressos pels impostos de llicencies d’obres grans.

Es per això que ens preocupa veure com el actual govern de CiU, recolzat pels seus socis, no declarats de govern PP y PxC, vol continuar fent créixer aquesta vila al ritme que fins ara hem tingut amb els problemes de falta de cohesió a la societat, manca de serveis desbordats per un creixement no controlat, etc... i tot per tal de poder justificar un pressupost que es ambiciós però que per poder complir-lo tindrem uns danys col·laterals irreversibles.

No entenem la postura contradictòria de PxC sonant el vot afirmatiu a uns pressupostos que basaran els seus ingressos de promocionar la construcció per tal de tenir mes ingressos per llicencies de obres grans amb el seu vot negatiu al Pla d’urbanització de Sant Vicenç Sud, argumentant que hem de protegir el nostre entorn, etc..
Ens sembla una postura poc coherent i que amaga el que veritablement esta succeint, el continuar amb el model desarrollista, expansiu i de ràpid creixement per tal de poder tenir els ingressos previstos.

Tampoc entenem la moció presentada per PxC, relativa a incloure el nou CAP del Botafoc a la xarxa publica de centres d’assistència primària del ICS, argumentant que els índex de qualitat de la xarxa publica son millors que els de un gestor privat.
Creiem que s’ha fet amb una manca de criteri molt gran i amb molta demagògia. Des de ICV-EUiA estem d’acord amb que el cap del Botafoc hauria de ser i estar gestionat per la xarxa publica de centres d’assistència primària del ICS, però hem d’anar mes enllà per no caure desigualtats entre els nostres ciutadans i demanar que: tots els CAP’s del Vendrell i l’Hospital del Vendrell haurien de pertànyer i ser gestionats per la Xarxa Publica Sanitaria de Catalunya, o es que els ciutadans que continuïn anat al actual CAP son ciutadans de segona..?


ICV-EUiA es suma al reprova ment de RENFE, que es el resultat de molts anys on han governat PSOE amb el recolzament de CiU i on també ha governat el PP, però creiem que l’Ajuntament del Vendrell hauria de fer quelcom mes que treure una moció cada tres mesos, hauria de posar-se al front de tots els usuaris de la nostre vila per dir :Ja n’hi ha prou, volem una estació digne, amb uns horaris i trens que respectin la realitat de la nostra vila on molts treballadors han de veure com paguen bitllets de “primera” per obtenir serveis de “tercera”.

Des de la nostre coalició ens tornem a reafirmar en el que hem dit varies vegades, els plens de la corporació del Vendrell estan a un nivell de qualitat democràtica i de normalitat molt per sota de lo desitjat i molt, molt per sota de lo que es mereixen els nostres ciutadans. Es per això que demanem al seu màxim responsable, l’alcalde del Vendrell, que adopti les mesures necessàries per tal que aquesta normalitat i qualitat democràtica sigui restablerta lo abans possible, per que de no ser així, arribarem a un punt de no retorn.
ICV-EUiA El Vendrell

10 comentaris:

Anònim ha dit...

L'actual hospital està gestionat per una entitat privada com és la Sant Pau i Santa Tecla, i de moment el seu servei és molt deficient, i el seu funcionament és com una empresa, amb contractes precaris, i un anar i venir de treballadors, que estan restant una qualitat de servei, que precisament som nosaltres els quals ho estem pagant.

Esbrina qui va signar la concessió de l'hospital, i t'adonaràs perquè PxC no volia caure en el mateix error. I menys en un negoci per a alguns , Quan està la nostra salut en joc.
L'obsessió amb PxC us fa ser injusts amb propostes amb gran sentit comú. Puc arribar a entendre com rivals polítics, que es discrepi per a no posicionar-se amb les nostres idees, però fer-lo sistemàticament, i perjudicar d'aquesta forma a la gent, diu poc en el vostre favor.

No m'importa reconèixer quan s'està d'acord, i saps que en el tema de Sant Vicenç, vam pensar igual, i no passa res. Es va lluitar el que es va poder.
Amb aquest exemple et vull dir que per coincidir en temes puntuals no té perquè modificar el que cada partit pensa de l'altre.

dewwww

EUiA El Vendrell ha dit...

Hola, com no se quin es el teu nom, hem referiré a tu com a Anònim.

Nosaltres no practiquem el sectarisme polític, estem acostumats a veure a la nostre vila com els partits grans que sempre han manat aquí, no son capaços de reconèixer les cosses que fan be els contrincants politics, malgrat això signifiqui un be per a tots. Si t’has mirat be la nostre valoració, t’adonares que diem que estem d’acord amb la necessitat que la sanitat continuí estant en mans del sector públic que es l’únic capaç de garantir la millor sanitat nomes sense pensar en els beneficis econòmics.

Però el que no es de rebut es el no demanar també aquest mateix criteri pel CAP que ja existeix i l’Hospital del Vendrell, per que si no beneficiem nomes uns quants de ciutadans i no a tots els ciutadans per igual, aquest es el matis que nosaltres introduïm.

Ja sabem quins sons els partits interessats en continuar amb el model de sanitat que ja tenim, tothom ho sap.

Alfredo Valdivielso Romero

SALUT !!

Anònim ha dit...

Cert.

Però ja no hi ha marxa enrere amb el que ja tenim. No teníem altra opció. Les concessions cal respectar-les desgraciadament.

Haguéssim revertir la situació però no és possible, per això vam fer aquest intent.


S'ha intentat que aquest CAP sigui públic, pel bé de tots, he intentant una sana competència entre tots.

adeu

molt xulo el blog

Anònim ha dit...

MMMM aquest tal JB té pinta de ser el Juan Bénitez (és diu per molt que ara es vulgui catalanitzar el nom). Aquest home és el titella que fa servir el senyor Armengol per publicar articles sense ficar el seu nom i és qui s'encarrega dels temes informàtics de PxC al Vendrell.

Per cert, les seves inicials són les mateixes que una coneguda beguda alcohòlica....coincidència¿?

Anònim ha dit...

Efectivament jo tambe crec que es el mateix Juan Benitez, i se perfectament quies el que s'encarrega dels temes informàtics de PxC. Tranquil company els tincs controlats. Salut

Anònim ha dit...

Feia dies que no passaba per aquí.

No intento catalanitzar el meu nom, em dóna igual, com escriure'l, i els orígens dels meus avis son els que son i no passa res.

Referent a les inicials JB és curiós, però no brindo ni per Nadal, prefereixo l'aigua i els cacaolats.

Altra cosa curiosa, el dir-me titella de Armengol, quan ell no necessita a ningú.

El que escriu algun article a PxC ho ha de signar, i no escudar-se en ningú.

Com veieu podia entrar com anònim, però no veig el perquè no utilitzar les inicials. No tinc perquè amagar-me, doncs rectificar-me però no he faltat a ningú.


En fi.....i repeteixo és molt xulo el blog, i si us molesta que opini i doni el meu punt de vista, no patir que no em van els rotllos dolents ni les paraules mal sonants, no és el meu estil.
No entraré més.



una salutació

EUiA El Vendrell ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EUiA El Vendrell ha dit...

Aquest bloc es un espai d’opinió, no tolerarem insults i aquesta sèrie de coses. Pot entrar i deixar comentaris qui vulgui, respectem totes les opinions, però estem en el nostre dret de no compartir-les.

Respecte al comentari últim de JB, et direm que entris i deixis els comentaris que vulguis, no volem fer canviar la manera de pensar de ningú, nomes volem aportar informació, elements de judici per que cadascú lliurament tregui les seves conclusions.

No farem servir tendenciosament cap tipus de dades, no camuflarem els problemes o els danys col•laterals de la societat capitalista,tot el contrari, els denunciem. Darrera el escenari que proposeu d’una societat dividida per el seu origen hi ha una lluita entre iguals, tots som humans i tots tenim els mateixos drets, es igual on has nascut. Tenim clar que tots els que treballem som d’una mateixa classe, la classe treballadora. Aquesta es la lluita verdadera, la lluita de classes, per que encara hi ha classes.

Alguns, però, estaran callats davant de les injustícies, per que no volen mossegar la ma que els hi dona de menjar.

Els hi pregunteu a qualsevol empresa multinacional de que nacionalitat son els diners que guanyen fora d’aquí??? Ahhh! Se m’oblidava que els diners no necessiten passaports, que entren i surten dels països com volen.

Creiem que cadascú ha de saber on esta i que pot fer per que aquesta societat sigui mes justa per ha tothom, autòctons o no.

Alfredo valdivielso

Salut i endavant!!

Anònim ha dit...

Gràcies

Com filosofia no em sembla malament el que penses, i que bonic seria, però desgraciadament crec que el que proposes no mès es troba en els temples budistas.

Cal trepitjar a terra, i comprovar que la realitat és altra, i aquesta lluita que mantens per voler imposar el teu marxisme en aquest món no tè sentit.

El planeta en general se'ns ha anat de les mans en tots els aspectes.

Ahhh Per mi pots deixar els comentaris que m'insulten, no em molesten i no penso respondre'ls.

Jo sóc home de pau, encara que a molts els estranyi

deuuu

EUiA El Vendrell ha dit...

El comentari suprimit era de EUiA El Vendrell, i tenia alguna errada ortografica important, per tant hem pensat que era bo rectificar.

El marxime no es meu, es pot dir marxisme, es pot dir justicia social, es pot dir de mil maneras.

Un mon injust, dominat pels poderosos i les seves titelles ja ho tenim i com no ens agrada el volem canviar i si aixo es de tontos, endavant, digam tonto i que viscan els tontos!!!

Alfredo Valdivielso

Salut!