06 de desembre, 2007

Valoració sessió plenària Ajuntament del Vendrell 29-11-07


Des de la nostre coalició fem la seguen valoració de la darrera sessió plenària de la corporació de l’Ajuntament del Vendrell:


Des de Iniciativa – Esquerra Unida del Vendrell fem la següent valoració de la sessió plenària de la Corporació Municipal del passat dia 29-11-07.

Una vegada escoltades les presentacions dels punts i les argumentacions de vot de tots els partits, estem d’acord amb tots els punts que es van aprovar per unanimitat, però el punt numero 3 del ordre del dia mereix una valoració diferenciada dels anteriors.

L’aprovació provisional del projecte d’urbanització de la part Sud de Sant Vicenç, anomenat SUND-10 suposa la consolidació de la tendència desarrollista i de creixement urbanístic portat a terme pels anteriors governs de CiU-PP, PSC-PP i el actual govern de CiU.

Durant el període pre-electoral quasi tots el partits per boca dels seus candidats, exposaven la necessitat i la preocupació pel creixement urbanístic de la nostra vila i les seves conseqüències, com son el augment de la població a un ritme elevat que supera amb escreix els serveis que han de tenir aquestes persones i la cohesió de la nostre societat i que no podíem basar el desenvolupament econòmic de la nostre vila en la construcció.

Ara podem comprovar que nomes eren paraules buides de contingut i que CiU, PSC i PP, continuen amb la seva política desarrollista del creixement pel creixement sense tenir en compte cap dels arguments que abans explicàvem. El que demostren aquests partits es que, no es lo mateix dir el que faran que fer el que van dir.


No es de rebut dir que s’aprova aquest projecte d’urbanització per que s’han d’arreglar els serveis que te San Vicenç, si els serveis estan malament el que s’ha de fer es actuar sobre els serveis existents i posar-los al dia tal i com es mereix qualsevol ciutadà de la nostre vila.

Per Iniciativa – Esquerra Unida del Vendrell aquesta aprovació suposa una actuació que transformarà negativament l’entorn paisatgístic de San Vicenç, que es per nosaltres una part important de que anomenem qualitat de vida i que tots els vendrellencs perdérem.

També significa una escletxa cap a la urbanització amb el temps de tot el entorn de San Vicenç i la destrucció de molts dels valors aquest nucli agrupa i significa; així com la consolidació d’un model de ciutat desarrollista i expansionista.


ICV-EUiA El Vendrell

Yolanda Gonzalez
Alfredo Valdivielso

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no dius gens del pacte encobert

CIU i PXC

o.....ara ja no són colegas ?

EUiA El Vendrell ha dit...

Tens tota la rao, no hem reflexat el pacte tripartit encobert entre CiU+PP+PxC. Es un pacte al que de vegades tenen que marcar diferencies, ho fan votant en contra de mocions que ja tenen asegurada l'aprovacio per part dels altres...com es la mocio d'urbanitzacio de San Vicenç, i tant que són cologas, molt mes que aixó, son "matrimoni de conveniencia", que no sabem fins a on arribaran, tot es veura. Gracies pel teu comentari.

Salut!

Alfredo Valdivielso