01 d’octubre, 2007

Festa Anual EUiA 2007



ÈXIT DE PARTICIPACIÓ DE LA FESTA ANUAL D’EUiA AMB L’ASSISTÈNCIA DE 1100 PERSONES.




El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles ha anunciat que EUiA marcarà més perfil propi.

El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, va dir dins la seva intervenció en la festa d’EUiA, en presència de representants del PSC, ERC i ICV que “EUiA és una força lleial amb els seus compromisos de govern i de coalició” però va fer una crida a “marcar més perfil propi per fer arrancar més polítiques socials”.

En el mateix marc, el coordinador general d’IU, Gaspar Llamazares va qualificar “d’histèria” la reacció de la dreta espanyola en el debat interessat sobre els símbols i la identitat. “Amb la guerra de les banderes i la fervent defensa de la figura del cap d’estat, estan intentant criminalitzar el republicanisme, que és una opció honrosa i legítima”, va dir. Es per això que va aplaudir la decisió d’EUiA de fer l’entrega del premi L’Alternativa 2007 a la revista “El Jueves”, com a símbol de la llibertat d’expressió i de crítica al sistema establert. El director de la revista, Albert Monteys va ser l’encarregat de recollir el premi.

EUiA també va premiar a la comissió promotora de la ILP per a l’Atenció a la Fibromiàlgia i el Síndrome de Fatiga Crònica, com a exemple d’expressió del que ha de ser la democràcia participativa.



La festa anual d’EUiA es va completar, amb l’èxit d’assistència del video-fòrum i la taula rodona sobre participació i política, a més de la inauguració de l’exposició “El Che i la Cuba d’avui”, en motiu del 40è aniversari de l’assassinat del guerriller.







Per suposat va assistir una delegació d'EUiA El Vendrell que va compartir taula amb els companys de la Construccio.