04 d’agost, 2007

EUiA TAMBÉ DEMANA QUE S'OBRIN ELS PEATGES PER L'OPERACIÓ TORNADA



Esquerra Unida i Alternativa del Vendrell comparteix al cent per cent la demanda feta per EUiA nacional i es ratifica en la seva idea de convertir la AP-7 en una veritable variant a la N-340 i lliure de peatges, entre el Vendrell i Tarragona.

Esquerra Unida i Alternativa considera inacceptable la situació de precarietat en les infrastructures catalanes i, en concret, la de les comarques tarragonines, que diàriament pateixen els problemes de connexió amb Barcelona per ferrocarril i alhora les cues als peatges troncals de Tarragona i El Vendrell. Aquests peatges converteixen les carreteres del Baix Gaià en veritables ratoneres.

Ja fa anys que EUIA reclama que la veritable i única variant de l'N-340, per anar d'El Vendrell fins a Tarragona, és l'AP-7 i que, per aquest motiu, els peatges haurien de desaparèixer.

La solució adoptada arran de les lluites dels veïns i les Plataformes del Baix Gaià ha tornat a mostrar-se insuficient, ja que ara el problema també es trasllada a la rotonda de Torredembarra, on es forma un embús a les hores puntes per aquells que volen estalviar-se un pagament i el converteixen en un punt negre per a la seguretat en el trànsit.

EUIA considera imprescindible que aquest estiu, quan el volum de trànsit ho faci necessari, les barreres d'El Vendrell i Tarragona s'aixequin com -massa tard- es va fer ahir i, en concret, per les operacions tornada de mitjans i finals d'agost.

1 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Ja està bé que hem de pagar per circular i altres vagin de gorra per les autopistes d'altres llocs de la península ibèrica. Ningú hauria d'agafar l'autopista durant uns dies a veure que passa.