20 de juny, 2007

El Vendrell per la convivència

La Plaça Vella, de negre i dol.

Des de ICV-EUiA i ALVEN, volem fer la següent valoració de la concentració realitzada el passat dia 16 de Juny.

Volem felicitar i donar les gràcies als assistents a aquesta concentració pel bon i correcte desenvolupament de la mateixa. Havia diferents cossos policials al voltant de la plaça però no s'han hagut de moure del seu lloc, per que totes les persones que estàvem concentrades apostem pel respecte allunyant-nos de l'enfrontament, va ser una concentració pacifica i silenciosa tal com s'havia previst.

Valorar també molt positivament la presencia de casi 200 persones, tot i la poca difusió de la mateixa degut als ràpids aconteixements des de el dia 27. Es va demostrar que al Vendrell hi ha molta mes gent a favor de la convivència i la diversitat que a favor de les idees de PxC.

No entrarem a valorar els comentaris realitzats pel senyor August, només dir que l'objectiu principal de les nostres formacions no és estar present a l'ajuntament, si no fer propostes i treballar per a transformar la nostra societat i la nostra vila cap a un Vendrell mes just, mes solidari, amb mes convivència i amb oportunitats per tots els nostres ciutadans per que pugin desenvolupar una vida digna i plena. Pero si li volem recordar que tan sols un vot o 2000 són igual de respectables i democràtics, i no solament els de la seva formació.

1 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

A veure si aprofiteu les circumstàncies i feu un blog conjunt amb el Rubén i els seus i deixar les portes obertes a noves incorporacions. Ara teniu molts punts en comú que s'han d'anar treballant amb el temps.Tot arriba.

Salut i República