08 d’abril, 2007

ICV-EUiA, EL VOT UTIL D'ESQUERRES.


L’ALCALDABLE D’ICV-EUiA AL VENDRELL, ALFREDO VALDIVIELSO, ES PRESENTA AMB L’OBJECTIU D’AGLUTINAR ‘EL VOT ÚTIL D’ESQUERRES’


A la presentació va esta acompanyat del Nº 2 de la llista, Enric Carbonell i de la Nº4 de la llista Yolanda Gonzalez. Va presentar la candidatura el Coordinador general d'EUiA i Vice-president d'ICV-EUiA al Parlament.

El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, que ha presidit la presentació, s'ha mostrat convençut que la coalició serà decisiva per trencar el 'pacte antinatura' entre PSC i PP al municipi. El coordinador general d’EUiA i vicepresident d’ICV-EUiA al Parlament, Jordi Miralles, ha presentat avui en roda de premsa el cap de llista d’ICV-EUiA del Vendrell per a les pròximes eleccions municipals, Alfredo Valdivielso. Miralles ha explicat que la coalició impregnarà a tot Catalunya, també al Vendrell, “d’equitat, ètica i ecologia, elements inherents a la nostra esquerra. ICV-EUiA, amb Valdivielso al capdavant, serà decisiva per aportar a aquesta ciutat i al seu ajuntament aquests elements, per consolidar el creixement territorial que està experimentant la nostra coalició, i per contribuir a una majoria d’esquerres al municipi”. El coordinador general d’EUiA ha criticat ‘el pacte antinatura’ entre PSC i PP del govern municipal, i s’ha mostrat convençut que “és moment del municipalisme progressita”.

En aquest mateix sentit, Valdivielso s’ha presentat encapçalant una candidatura i unes polítiques ‘valentes i clares’, i ha assegurat que ICV-EUiA es mostrarà a les municipals com “el vot útil d’esquerres, perquè la nostra coalició garantirà un govern d’esquerres on no hi hagi ni la dreta espanyolista del PP, ni la dreta catalana de CiU”. Pel que fa a la candidatura, ha explicat que és representativa del Vendrell, dels seus barris i el seu món associatiu, i sobre el programa electoral ha assegurat que “és obert, dinàmic i viu, d’acord amb la nostra voluntat de política participativa, per la qual cosa encara es poden fer aportacions”.
Manolo Sacristan: " La política es la ética de lo público "