24 de febrer, 2007

LA SETMANA CATALANA PER LA PAU I EL DIÀLEG ARRIBA A EL VENDRELL 22/02/07

MIRALLES I LÓPEZ AULESTIA (EB) FAN UNA CRIDA A LA SOCIETAT CATALANA PER DONAR SUPORT AL PROCÉS DE PAU A EUSKADI.



La ‘Setmana per la Pau i el Diàleg’ d’EUiA arriba al Vendrell. Trobar espais de pressió i acompanyament des de Catalunya per fer possible el procés de pau a Euskadi. Aquesta és la idea que ha llençat el coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, per a contribuir des de la societat catalana a la resolució del conflicte polític que viu el País Basc. Ho ha dit en un acte al Vendrell que s’ha fet en el marc de la ‘Setmana per la Pau i el Diàleg’ organitzada per EUiA, i on han participat també la Directora General de Participació Ciutadana del Govern Basc i dirigent d’Ezker Batua, Isabel López Aulestia, i el coordinador local, Alfredo Valdivielso.


Miralles ha explicat que “la pau i la defensa del diàleg han de caracteritzar el moment polític que viu Euskadi”, un moment ‘difícil’, segons ha explicat, després de l’atemptat perpetrat per ETA a Barajas el passat mes de desembre i que ha intentat dinamitar el procés.

López Aulestia ha descrit, precisament, aquesta
situació “que no ajuda per arribar a un final dialogat de la violència” i on el PP “intenta desesperadament dividir la societat basca”. Per això ha agraït iniciatives com la d’EUiA d’impulsar el suport i el compromís de la societat catalana amb la pau al seu país.Valdivielso, per la seva banda, ha destacat que “és molt important que la societat catalana continuï acompanyant l’aposta per la pau i el diàleg, per això des de els nostres municipis, en aquest cas des de El Vendrell, hem de fer una aposta clara pel diàleg i posar el nostre gra de sorra per arribar a un futur de pau”.

5 comentaris:

Laia Gomis ha dit...

En primer lloc us voldria donar la benvinguda a la blogosfera i us felicito per la decisió d'obrir una finistra al món virtual a través d'un mitjà còmode, eficaç i ràpid com és un blog.

Aprofitant l'avinentesa m'agradaria traslladar-vos l'encert de la conferència realitzada la setmana passada. Salvant algunes petites diferències ideològiques em van semblar profundament interessants tots els aspectes que s'hi van abordar al llarg de la mateixa.

Una abraçada!
Laia

marta mercader ha dit...

Us felicito pel blog !!!
Crec que és un mitjà rapid i innovador per rebre tot es les noticies , crítiques i preocupacions que tenen tots els ciutadans.M'ha agradat especialment l'accés que teniu per rebre propostes i queixes . Molt encertat

una abraçada

marta mercader

EUiA El Vendrell ha dit...

Moltes gràcies per tot. Recordar que EUiA El Vendrell sepre està oberta a propostes, ja que som un partit assembleari i funcionem de manera assemblearia. Gràcies per tot!!! Mica en mica anirem actualitzant el blog.
Una abraçada, SALUT!!!

Anònim ha dit...

Per apuntar-se al partit que s'ha de fer?

EUiA El Vendrell ha dit...

Visitant anonim, tens dos opcions:
-o be ens envies un mail a euiabaixpenedes@wanadoo.es i et poses en contacte amb el coordinador local o el secretari d'organitzaciò local ( recomanat si vius al Vendrell o Comarca )
- o be cliques sobre el el link del blog " AFILIA'T " que et portarà a la web central i, ells ens tornaran les teves dades a nosaltres.
Gràcies per l'interes. SALUT !!!