30 de gener, 2015

Isma i Dani, absolució!

Coneix la seva història

El 29 de març de 2012 l’Isma i el Dani, juntament amb milers de persones van participar a la vaga general. Ells són dos estudiants de la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona, que van exercir el seu dret pacíficament i sense participar en cap acció vandàlica.

Cap a les 11 del matí, quan feia estona que havien abandonat la Zona Universitària, van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra.  Així va començar un malson. Després de 3 dies en disposició policial, el seu cas va passar a mans de Carmen García Martínez, la mateixa jutgessa que ara s’ha fet famosa pel documental Ciutat Morta.

La jutgessa va decretar presó preventiva, basant-se en un article en un diari. A diferència del cas 4F, al cap de 33 dies a la presó sense judici, l’Audiència de Barcelona va revocar la mesura, contradient a Carmen García, que malgrat tot ha instruit el seu cas.

Després de 3 anys, on han hagut d’anar a fitxar per demostrar que no pretenien fugir, al març afronten el judici on l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya els demana quasi 9 anys de presó.

Roda de premsa dilluns 2 de Febrer a les 18h. Pl. Vella del Vendrell

Per aixó desde Som Poble , i els nuclis locals d'EUiA i CUP del Vendrell, i Procés Constituent del Baix Penedès farem una roda de premsa en suport de l'Isma i el Dani, cal destacar que el primer es veí del Vendrell, el dilluns 2 de febrer a les 18h. a la Plaça Vella del Vendrell, per reclamar la seva absolució i per demanar al consistori vendrellenc que es posicioni en la defensa del seu veí.




Podeu trobar més informació a la seva web i podeu seguir totes les novetats del cas al seu facebook y twitter.