04 de novembre, 2012

#14N Vaga General


Davant la convocatòria de Vaga General pel 14N EUiA del Vendrell vol manifestar el seu recolçament cap a aquesta convocatoria i la seva militància participarà activament amb els sindicats convocants, tant formant els piquets informatius al Vendrell i a la comarca del Baix Penedès, com paritcipar activament als actes previstos a la província de Tarragona.

La reforma laboral, que va dur a terme el PP amb el recolçament de CiU, només ha portat més atur, més precarietat i el bloqueig de les negociacions colectives.

A més volem cridar a la mobilització a tots els/les funcionaris/es del Vendrell que durant la vaga del 29M no van secundar la mobilització, aquest cop si facin costat als seus companys de classe, perquè els atacs d'aquest govern neoliberal van contra tota la classe treballadora i ells també s'han vist perjudicats per les polítiques i mesures presses pel govern i els dictats europeus destinades a acabar amb  l'estat del benestar.

Volem recordar els actes previstos a la província de Tarragona:

- El Vendrell, 12h., C/ Dr. Robert

- Tarragona, 18h., Plaça de la Font (Ajuntament)

Aquí podeu trobar un documemt informatiu sobre aspectes legals de la vaga general, així com informació diversa sobre el dret de vaga.

Salut!