26 de setembre, 2008

Assemblea EUiA Baix Penedès






Companys i amics, la nostre formació política EUiA esta preparant-se per afrontar la seva 5ª Assemblea Nacional que tindrà lloc la primera quinzena de Novembre.

Es per això que us demanem ara mes que mai la vostre participació en les diferents assemblees preparatòries d’aquesta 5ª Assemblea. La vostre participació es important per tal que construïm entre tots els companys i amics l’EUiA que volem pel futur, i el que crec mes important, l’EUiA de tots.

Des de la direcció intercomarcal de Tarragona, vam decidir que les assemblees locals i comarcals disposéssim de dos dies per tal de desenvolupar una discussió dels documents sense presses, per poder fer les aportacions que creiem oportunes i amb la finalitat d’enriquir-los amb la nostra opinió.
També en aquesta línea d’obrir mes la nostre organització, convidem a tots els amics i simpatitzants que treballem per poder tenir un mon millor i mes just i que alguna vegada ens en trobat o hem compartit aquest camí de treball i lluita.

Aquesta vegada farem una discussió conjunta entre les tres agrupacions que som mes properes en el territori per tal d’enriquir la discussió i fer-la mes amplia.


Ens acompanyaran en la assemblea conjunta:

- Assemblea local EUiA Roda de Berà.
- Assemblea local EUiA Montmell.

Les dates per les assemblees son:

1 d’Octubre de 2008 19:00 C.Civic L’Estacio, El Vendrell.
7 d’Octubre de 2008 19:00 C.Civic L’Estacio, El Vendrell.


Per tant quedeu convocats, si encara teniu els documents, tels pots descarregar de la Web d’EUiA o posant-te en contacte amb nosaltres.

SALUT !!

Alfredo Valdivielso Romero
Coordinador EUiA B.Penedès