27 d’abril, 2008

El Vendrell per la República




El passat divendres 11 d’Abril de 2008, EUiA del Vendrell va commemora el 77 aniversari de la proclamació de la 2ª República Espanyola.

Al sopar van assistir prop d’una cinquantena de persones, vendrellencs/as i de la resta de la comarca. Com vam anunciar, va ser un sopar molt obert i vam comptar amb gent de diferents sensibilitats però amb un sol objectiu comú, reivindicar la República. Per par d’EUiA vam comptar amb la presencia de la diputada de EUiA al Parlament de Catalunya, Mercè Civit



Al final del s’han fet uns petits parlaments a càrrec del coordinador local d’EUiA l’Alfredo Valdivielso i de la diputada d’EUiA Mercè Civit, en el que han reivindicatiu n passat històric i la memòria dels que ho van donar tot, inclòs la vida pels valors Republicans i volent agafar aquells valors per projectar-los cap a un futur i un compromís per assolir un sistema més democràtic i lliure: la III República.
Tot seguit s’ha fet entrega d’uns recordatoris de ceràmica amb el símbol de la bandera Republicana onejant en reconeixement a la seva trajectòria de lluita a dos persones històriques del vendrell i de la comarca, l’Enric Rovirosa “el sec” i l’Antoni Bosque.



Es va tancar l’acte amb la projecció d’un audiovisual preparat per alguns companys d’EUiA El Vendrell.