27 d’abril, 2008

DAVANT LA PETICIÓ DE TANCAMENT D’UN ESTABLIMENT ALS PISOS PLANES


Dies enrere trobàvem als mitjans de comunicació locals i comarcals la enèsima nota de premsa de Plataforma per Catalunya referint-se al funcionament d’un local regentat per una persona d’origen immigrant. En la mateixa es demanava el tancament del local per no haver demanat un permís d’obra per una reforma puntual i per que diuen preparen menjars per emportar.

Tot això arriba desprès de que aquest partit presentes nombroses accions, notes de premsa, mocions etc.... Sempre amb el element comú de les persones d’origen immigrant, volent donar la culpa de totes les coses negatives que passen a la nostre vila, es per això que EUiA del Vendrell conjuntament amb ICV i ALVEN volem dir que fins aquí hem arribat i que ens trobaran al davant per denunciar aquestes accions que ratllen la xenofòbia i el racisme.

Per això diem:

-Demanem a aquest partit que no continuí perpetrant aquests tipus d’accions sensacionalistes que ataquen directament a la convivència del Vendrell, i que formen part del seu discurs irresponsable, demagog i sense cap tipus d’ètica.

-Demanem a aquest partit que diu ser la tercera força política del Vendrell i als seus regidors que agafin la responsabilitat que els i toca com a tal i que aquest tipus de notes de premsa no ajuden a aconseguir una convivència a la nostre vila tranqui-la i pacifica, tot el contrari.

-Que esperem que cada vegada que algun local o establiment públic sigui tractat de la mateixa manera, sigui quin sigui l’origen de la persona o persones que el regenten. I que confiem en els mecanismes i mitjans de que disposa l’ajuntament per resoldre aquestes situacions i no cal que ningú tingui que denunciar a la premsa aquestes situacions per buscar un titular sensacionalista.

-Recolzem a aquesta família de vendrellencs treballadors i que es indigne acosar-los d’aquesta manera tant sols per seu origen.

-Demanem que el govern de CiU tingui en comte aquests tipus de fets i no continuí recolzant-se en un partit que continua dinamitant la convivència tranqui-la de la nostra vila i que posa al davant d’aquesta convivència els seus interessos particulars i electoralistes.


Alfredo Valdivielso Romero
Coordinador EUiA EL Vendrell