03 de març, 2008

ACTE CENTRAL DE CAMPANYA GENERALS 2008



El passat dimarts 26 de febrer es va celebrar al Vendrell l’acte central de la coalició al Baix Penedes. Van intervenir el cap de llista per Tarragona Lluis Suñer, el nº2 Juanma Paton i el candidat i cap de llista per les municipals, l’Alfredo Valdivielso i el va presentar la companya d’ICV Yolanda Gonzalez, que va fer una introducció sobre el que representa la nostre coalició i per que som diferents.


El coordinador local d'EUiA l'Alfredo Valdivielso va basar la seva intervenció en la reafirmació de que “ICV-EUiA es revela contra l’intent sistemàtic per part dels grans mitjans de comunicació d’insistir en un bipartidisme PSOE –PP”. Com a temes locals, Valdivielso va reclamar per ICV-EUiA que “som la força del SI, diem que SI volem anar del Vendrell a Tarragona sense haver de baixar a Sant Vicenç, per això volem una xarxa de rodalies digne i de qualitat, es una de les nostres prioritats” i també diem “SI volem decidir des de el nostre territori quines son les infraestructures que necessitem i quines no per que no ens deixen cap benefici al territori”. Per acabar amb un “No volem partits d’extrema dreta i xenòfobs que fan servir l’inmigracio nomes pel seu benefici i fan que la convivència entre tots sigui complicada i difícil.


Per la seva par en J. Paton, ala seva intervenció va incidir en que “volem impostos just per fer una veritable política social justa, qui mes te, que pagui mes”. Va reclamar també l’anulació del acords de l’estat amb el Vaticà “per que una societat lliure o es laica o no es lliure” i per finalitzar amb un dels punts mes significatius com el dret a l’avortament ”el PSOE no va fer la llei de l’avortament, ICV-EUiA apostarà clarament per d’interrupció voluntària de l’embaràs per lliure decisió de les dones”.


El discurs del Cap de llista Lluis Suñer es va centrar en reclamar a “tots els que han governat i que tenen representació del nostre Territori, que han fet? Res, una planificació inexistent i un creixement dirigit per interessos particulars dels poderosos” per això demanava el “vot útil d’esquerres es el vot a ICV-EUiA, per que així assegurarem que el PSOE no pactarà amb la dreta catalana de CiU i aturarem a la dreta extrema del PP”i va finalitzar l’acte dient que “ICV-EUiA es la garantia de les politiques d’esquerres i de defensa del medi ambient; politiques justes, lògiques i valentes.”



EUiA El Vendrell